CRM Systemen

Over CRM systemen en CRM consultancy

CRM

CRM heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een onmisbare toepassing voor bijna ieder bedrijf.

PSD Consult heeft inmiddels vele jaren ervaring opgedaan met het implementeren, updaten, uitbreiden en onderhouden van CRM Systemen. Veelal in samenwerking met de producent van het systeem, maar soms is dat zelfs niet eens nodig omdat de producent er al een standaard toepassing voor heeft of het systeem een open databasestructuur kent, om een eventuele koppeling tot stand te brengen.

Dus ook al heeft u al een crm systeem of u wilt er één aanschaffen, PSD Consult staat tot uw dienst!

 

CRM visie

Bij CRM gaat meer om visie, dan het systeem zelf. Het systeem is immers maar een hulpmiddel, Om deze visie binnen uw bedrijf op de juiste manier te implementeren, is vaak expertise van een ervaren CRM Consultant nodig.

Dit doet PSD Consult niet alleen, aangezien wij ons meer op de technische aspecten willen blijven richten. Maar hiervoor heeft PSD Consult wel een aantal uitstekende partners zoals bijvoorbeeld CRM Consultants uit Duiven en FVO Marketing uit Purmerend, waarmee we al jarenlang succesvol samenwerken. Deze consultants zullen samen met u en uw medewerkers een traject afleggen, zodat u uw eigen klanten optimaal zult gaan bedienen. Win-Win!

 

Synchronisatie van gegevens

Vooral bij bijhouden en registreren van NAW gegevens is het CRM systeem meestal 'leading' binnen uw netwerk. Voor bijvoorbeeld het financiële systeem worden dezelfde gegevens vaak weer opnieuw ingevoerd en met wijzigingen gaat het dan precies zo (als het überhaupt nog in elk systeem doorgevoerd wordt). En andersom zullen de financiële gegevens ingevoerd worden binnen het financiële systeem, maar deze gegevens zijn vaak ook essentieel om binnen uw CRM systeem op te nemen. Daarom zijn periodieke automatische synchronisatieslagen tussen verschillende systemen binnen uw netwerk van essentieel belang!

PSD Consult kan dit soort data synchronisaties voor u realiseren! Na de implementatie nog maar één keer de gegevens invoeren en/of wijzigen en alle systeem worden daarna automatisch bijgewerkt.

 

CRMConnect, een eigen ontwikkeling

PSD Consult heeft voor zichzelf ooit eens een project/relatiebeheersysteem ontwikkeld en dit bleek ook erg aan te slaan bij vele klanten. (omdat het voor veel bedrijven aan de behoefte/wensen voldoet) Daardoor is dit systeem uitgegroeid tot een volwaardig CRM product en blijft er continue aan doorgewerkt worden zodat alle klanten van PSD Consult altijd meeprofiteren van de laatste wijzigingen.

CRMConnect ondersteunt twee database formaten, respectievelijk MS SQL en MS Access voor de ietwat kleinere bedrijven. (tot 10 gebruikers) Deze database is helemaal open en kan dus ook eenvoudig gebruikt worden voor toepassingen van en voor derden.

Archie

Indien u meer dan 50 medewerkers heeft, dan adviseren wij om voor Archie te gaan. Dit systeem is gemaakt door een Nederlands bedrijf uit Purmerend en is al jaren leidend binnen de CRM markt. Het bedrijf zelf bestaat al sinds 1968 (toen nog onder de naam AICA) en heeft zich sinds 1997 helemaal toegespitst op het CRM systeem: Archie. En tot op heden hebben wij nog geen CRM systeem gezien, dat het hoogstaande niveau van Archie evenaart.

Dus dit is dan ook o.a. de reden waarom wij helemaal in dit product geloven en al sinds 2006 (bij oprichting van PSD Consult) warme banden met Archie Europe onderhouden.

Contactgegevens

    0570 - 853915
    info@psdconsult.nl
    Ceintuurbaan 21, Deventer