Huisstijl automatisering

Over huisstijl en office automatisering

Centrale sjablonen voor MS Office toepassingen

Veel bedrijven hebben een voorgedefinieerde huisstijl laten ontwikkelen zodat alle medewerkers met een éénduidige uitstraling naar buiten toe communiceren.

Helaas komt het vaak voor, dat medewerkers niet het juiste sjabloon op het netwerk kunnen vinden, of zelf een (oude) kopie ergens lokaal hebben staan, die dan continue hergebruikt wordt. Op deze manier zullen de laatste wijzigingen van de huisstijl niet meer bij die bepaalde medewerkers terechtkomen en de versnippering bij de uitgaande correspondentie is een feit.

PSD Consult heeft inmiddels jarenlange ervaring met het centraal aanbieden van geautomatiseerde sjablonen voor MS Office toepassingen. Met de software van PSD Consult creëren gebruikers vele malen sneller allerlei soorten documenten en de foutkans wordt ook nog eens tot een minimum gereduceerd. Tevens is de software een verademing voor de marketingafdeling, die wijzigingen binnen de huisstijl maar éénmalig op één plek hoeven toe te passen, zodat alle medewerkers meteen vanaf dat moment met de laatste versies werken.

 

Websites

Onder huisstijl valt natuurlijk ook een website. En die kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen en indien gewenst, inclusief hosting.

En aangezien we hier ook weer vooral op de techniek willen concentreren, hebben we partners voor bepaalde onderdelen waar zij gewoon beter in zijn. Dit geldt bijvoorbeeld voor het design en de hosting.

Omdat elk bedrijf verschillend is en een andere behoefte heeft, is dat met een website niet anders. Wij bespreken graag uw wens, om vervolgens tot een goed voorstel te komen.

Data koppelen vanuit andere systemen

Veel data dat binnen correspondentie gebruikt wordt, is veelal ook aanwezig binnen andere systemen. Bijvoorbeeld naam en adresgegevens staan al opgeslagen binnen uw CRM systeem. Product, prijs en voorraadinformatie is meestal opgeslagen binnen het ERP systeem en de gegevens over de medewerkers staan vaak al in een HRM systeem of in MS Active Directory. De software van PSD Consult kan al die informatie samen laten komen binnen uw correspondentie. Dus het overtypen van gegevens behoort dan tot de verleden tijd. (inclusief de daarbij behorende fouten)

Herkent u deze problematiek binnen uw organisatie en heeft u interesse in mogelijke oplossingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een verkennend gesprek.

Mailsystemen

Periodiek klantcontact, voor de meeste bedrijven een belangrijk onderdeel in de bedrijftvoering. En via de software van PSD Consult, kan het klantcontact ook geautomatiseeerd worden! Tot nu toe, al vele malen een onmisbare tool geworden bij menig marketingafdeling.

PSD Consult heeft al voor veel klanten een dergelijk systeem ontworpen. Deze systemen maken gebruik van de contactgegevens uit uw CRM systeem en de gewenste critera voor verzending bepaalt u helemaal zelf!

Meestal bestaat deze oplossing uit twee onderdelen. Het eerste onderdeel is de applicatie (Windows/ maar ook web) waarmee u uit sjablonen kunt selecteren en het bericht zelf kan opmaken, om vervolgens de gepersonaliseerde emails in uw huisstijl, 'klaar te zetten'.
En het andere onderdeel bestaat uit een service, die op uw server aanwezig dient te zijn. Deze service verstuurt dan het daadwerkelijke emailbericht naar de geselecteerde relaties uit uw CRM systeem en indien gewenst, werkt het ook nog uw CRM systeem bij met de gegevens van de toegezonden correspondentie.

Contactgegevens

    0570 - 853915
    info@psdconsult.nl
    Ceintuurbaan 21, Deventer